Μας ελάτε σε επαφή με
Jackey Bochi

Τηλεφωνικό νούμερο : 15818682149

WhatsApp : +8615818682149

Shenzhen Octavia Optics Technology Co.,Ltd

Iingenuity/ευημερία τήξης/καινοτομίας /Common

  • Shenzhen Octavia Optics Technology Co.,Ltd
  • Shenzhen Octavia Optics Technology Co.,Ltd
  • Shenzhen Octavia Optics Technology Co.,Ltd
  • Shenzhen Octavia Optics Technology Co.,Ltd
  • Shenzhen Octavia Optics Technology Co.,Ltd
Κύρια Αγορά: Βόρεια Αμερική, Νότια Αμερική, Δυτική Ευρώπη, Ανατολική Ευρώπη, Ανατολική Ασία, Νοτιοανατολική Ασία, Μέση Ανατολή, Αφρική, Ωκεανία, Σε όλο τον κόσμο
Είδος Επιχείρησης: Κατασκευαστής, Εξαγωγέας, Πωλητής, Άλλα
Μάρκες Octavia Αριθμός Υπαλλήλων 50~100
Ετήσιες πωλήσεις 1000000-2000000 Ιδρύθηκε Έτος 2008
Εξαγωγή pc 80% - 90%
Εισαγωγή

ΠΡΟΣΙΤΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΦΑΚΩΝ της ΚΙΝΑΣ επιχείρησης Octavis

 

Η Co. τεχνολογίας οπτικής Octavia, ΕΠΕ καθιερώθηκε το Μάιο του 2008. Βρίσκεται στην όμορφη επαρχία Fujian και έχει ένα κέντρο πωλήσεων προϊόντων σε Shenzhen.

 

Η επιχείρηση είναι δεσμευμένη στην έρευνα και την ανάπτυξη, την παραγωγή και τις πωλήσεις όλων των ειδών οπτικών φακών, τους φακούς καμερών, τα οπτικοηλεκτρονικά ενσωματωμένα όργανα, τον εξοπλισμό και τα συστατικά κλειδιά.

 

Επιχειρησιακή φιλοσοφία επιχείρησης: «Πελάτης πρώτα, ποιότητα πρώτα, βασισμένος στην τεχνολογία, ολοκλήρωση και καινοτομία». Με βάση την ειλικρίνεια,

Πρακτική καινοτομία, και ολοκλήρωση της τοποθέτησης της κοινής ευημερίας, που αφιερώνεται σε κάθε πελάτη για να παραγάγει προσεκτικά κάθε φακό. Ευστροφία για να δημιουργήσει κάθε κομμάτι του φακού, ατέρμονο!

 

Εταιρική ιδέα: Iingenuity/ευημερία τήξης/καινοτομίας /Common

 

Επιχειρησιακή φιλοσοφία: Πελάτης πρώτα, ποιότητα πρώτα, βασισμένος στην τεχνολογία, ολοκλήρωση και καινοτομία.

 

Εταιρική αποστολή:

Ενσωματώστε τα πλεονεκτήματα του φακού οπτικής, των φακών και των πόρων οργάνων, καθιερώστε ένα μοναδικό σύστημα Ε&Α και παραγωγής, προωθήστε την ολοκλήρωση της οπτικοηλεκτρονικής τεχνολογίας, και επιτύχετε τα επιτεύγματα στον τομέα του φακού, του οπτικοηλεκτρονικών οργάνου και του εξοπλισμού.

 

Φιλοσοφία ταλέντου: Εμπιστοσύνη και σεβασμός, επαγγελματική αφιέρωση, ευθύνη.

 

Έννοια αλυσιδών εφοδιασμού:

Οι προμηθευτές είναι συνεργάτες, τα οποία είναι σημαντικότερα από τις τράπεζες. Μόνο με τη θεραπεία των συνεργατών ειλικρινά και ευγενικά μπορούμε να πάμε περαιτέρω με σας.

 

Επιχειρησιακό όραμα:

Φακοί επεξεργασίας με την καρδιά, στρέφοντας το φακό, επιτυγχάνοντας τα φωτοηλεκτρικά προϊόντα, και γίνοντας γνωστή φωτοηλεκτρική επιχείρηση ολοκλήρωσης στον κόσμο.

Ιστορία

Ιστορία επιχείρησης Octavia

 

 

Το εργοστάσιο Octaiva ιδρύεται το 2008, Shenzhen. Το κατάστημα πωλήσεων επιχείρησης είναι επίσημα αρχισμένη λειτουργία το 2009. Το 2012, το IR ΈΚΟΨΕ το επιχειρησιακό τμήμα καθιερώνεται. Το 2014, επειδή το εργοστάσιο πρέπει να ενισχύσει το κόστος στο υλικό τέλος προμηθευτών, η βάση εργοστασίων είναι κίνηση σε Fuzhou, Fujian.

 

Το Octavia επιμένει πάντα ότι οι αρχές «παρέχουν τα καλύτερα προϊόντα για τον πελάτη». Κρατάμε στην έρευνα και την ανάπτυξη της νέας τεχνολογίας και των προϊόντων. Η συνεχής καινοτομία είναι η ανταγωνιστική δύναμη πυρήνων της επιχείρησης.

 

Υπηρεσία

Φακός CCTV, μετά από την υπηρεσία πώλησης, Co. τεχνολογίας οπτικής Octavia, ΕΠΕ.

Μετά από-πωλήστε την υπηρεσία

1. Απαντήστε η έρευνά σας σε 24 ώρες απασχόλησης.

2. 12 μήνες εξουσιοδότησης για όλα τα προϊόντα Octavia.

3. Το προσαρμοσμένο σχέδιο είναι διαθέσιμο. Ο cOem είναι ευπρόσδεκτος.

4. Οι πεπειραμένοι μηχανικοί μπορούν να λύσουν όλα τα τεχνικά προβλήματα σας

5. Τα αγαθά θα στείλουν μέσα σε 3 εργάσιμες ημέρες μετά από έλαβαν την ελεγχμένη πληρωμή.

6. Επιμένουμε στην παροχή της άριστης ποιότητας τη γρήγορη παράδοση και της σημαντικής μετά από-υπηρεσίας στην πιθανή τιμή στους εκτιμημένους πελάτες μας. Ανυπομονούμε πάντα να χτίσουμε μια καλή μακροπρόθεσμη σχέση συνεργασίας με τους πελάτες.

Η ομάδα μας

Έκθεση Octavia

 

 

Η ομάδα Octavia αποτελείται από τη Ομάδα Διοίκησης, την ομάδα σχεδίου, το εργοστάσιο παραγωγής, το τμήμα πωλήσεων, την ομάδα υπηρεσιών πωλήσεων και την ομάδα τακτοποίησης διαφωνίας, κ.λπ.

Κολλάμε στη διοικητική έννοια «δημιουργικού μας, ειλικρίνεια, άριστη»